Prijave u toku do 20. januara

Programi obuke

u Alicornu

Nauči tražene profesije i započni svoju
karijeru u IT industriji!

Mike Aleksandar Mraci Milutin Sanja Mike

Detaljni programi i
relevantne veštine

Kursevi su koncipirani tako da radimo na rješavanju realnih problema kroz koje stičeš važne vještine za nastavak karijere.

Direktan kontakt sa
predavačima

Predavanja su super, ali uvijek imaš dodatna pitanja? Ne brini, Alicorn predavači su tu da ti riješe sve nedoumice uz šoljicu kafe!

Povratna informacija od
stručnjaka

Dobar mentor na početku karijere je suvo zlato, zbog toga ćeš od predavača uvijek imati feedback za svoje ideje i zamisli.

Časovi u udobnim
terminima

Radimo u malim grupama i zbog toga možemo dogovarati termine koji će svim polaznicima odgovarati.

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Program obuke osmišljen je tako da polaznike upozna sa osnovama digitalnog marketinga, što znači da ćemo zajedno raditi na planiranju i kreiranju strategije digitalnog nastupa, pripremi i distribuciji sadržaja za veb, kao i upravljanju nastupom kompanija na društvenim mrežama. Zanima te šta to sve digitalni marketing obuhvata, kreativac si i voliš nove i lude ideje? Čini nam se da ispunjavaš tri osnovna uslova za ovaj kurs!

● Početak kursa: februar 2022.
● Trajanje: 2 mjeseca
● Cijena: besplatno
● Nivo: za početnike

UX Dizajn

Program obuke namijenjen je grafičkim dizajnerima i programerima koji žele da unaprijede svoje vještine, prošire znanje i dublje razumiju interakcije korisnika i softvera. Nerviraju te svi sajtovi i aplikacije koji ne rješavaju tvoj problem u nekoliko klikova? Kao polaznik/polaznica ovog kursa ćeš naučiti kako da planiraš i kreiraš proizvode koji ne samo da izgledaju lijepo, već su i laki za korišćenje.

● Početak kursa: februar 2022.
● Trajanje: 3 mjeseca
● Cijena: besplatno
● Nivo: za početnike

Game Development

Game Development

Program kursa je namijenjen programerima i kreativcima kojima programiranje nije prepreka, koji žele da nauče osnovne i srednje napredne koncepte u razvoju video igara, kroz konkretne primjere u popularnom Unity Engine i C# programskom jeziku. Ako si strastveni gejmer ili gejmerka, znaš osnove programiranja i maštaš o svojoj video igri – predviđamo ti sjajno druženje sa našim kreativnim direktorom koji je predavač na ovom kursu!

● Početak kursa: februar 2022.
● Trajanje: 3 mjeseca
● Cijena: besplatno
● Nivo: napredni

Škola za razvoj video igara ”Ready, set, play!”

Školu za razvoj video igara “Ready, Set, Play!” se organizuje u okviru Dana nauke i inovacija, a uz podršku Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja Crne Gore.

Škola će se sastojati od 6 edukativnih radionica za polaznike i 4 događaja koja će biti namijenjena mladima, ekspertima iz IT industrije i široj javnosti zainteresovanoj da uplovi u magiju video igara.

● Početak obuke: 1. oktobar 2022.
●  Trajanje: 7 dana
● Cijena: besplatno
●  Nivo: početnik

Škola za razvoj video igara ”Ready, set, play!”

Program obuke namijenjen je grafičkim dizajnerima i
programerima koji žele da unaprijede svoje vještine i steknu dublje razumijevanje o interakciji klijenata i uređaja.

● Početak obuke: 1 oktobar 2022.
●  Trajanje: 7 dana
● Cijena: besplatno
●  Nivo: početnik

Predavači i mentori

Predavači i mentori

O kompaniji Alicorn

O kompaniji Alicorn

Alicorn je kompanija sa velikim iskustvom u digitalnom marketingu, kao i u izradi softverskih rješenja i sadržaja za internet. Alicorn ekspertiza pokriva sve aspekte digitalnog prisustva, od osmišljavanja strategije i implementacije rješenja, do analize i mjerenja. Učinak cjelokupnog digitalnog nastupa klijenata detaljno mjerimo i u hodu prilagođavamo pristup onome za šta mjerenja pokažu da proizvodi željeni efekat.

O programima obuke

O programima obuke

Alicorn realizuje obuke za početnike u oblasti digitalnog marketinga, kao i naprednije obuke iz oblasti UX dizajna i Game developmenta.

Cilj je da zainteresovanima pružimo mogućnost da steknu praktična i primjenjiva znanja ovih oblasti, koja će im pomoći na putu do zaposlenja ili unapređenja svoje karijere.