Uslovni nagradnog kviza “Sveznalica” – Erste

SVEZNALICA – NAGRADNI KVIZ

Prijavljivanjem za nagradni kviz Sveznalicu, pristajete na uslove i pravila postavljena od strane Erste bank AD Podgorica, kao organizatora kviza (dalje u teksu i organizator). Molimo vas da pročitate i razumijete sva pravila prije nego što uzmete učešća.

O Sveznalici

Sveznalica je zanimljivi mobilni  kviz koju je objavila Erste bank AD Podgorica kako bi igrače povela na putovanje kroz čarobnu Crnu Goru. U ovoj zanimljivoj avanturi, igrači mogu testirati svoje znanje o raznolikim aspektima, uključujući geografiju, istoriju, sport, umjetnost, znamenite ličnosti, finansije Crne Gore i dr. Takođe, igrači imaju priliku da osvoje poklone iznenađenja za pokazano znanje.

Pravila igre

Pritiskom na dugme “Kreni” počinjete novu partiju i putovanje “najljepšim crnogorskim predjelima”.

Pitanja koja testiraju vaše znanje su mini-kvizovi, i nose različite brojeve bodova, od 1 do 5. U svakoj partiji je moguće osvojiti maksimalno 48 bodova. Mini-kvizovi se mogu sastojati od ovih četiri aktivnosti:

  • Četiri odgovora

Pred vama je pitanje i četiri ponuđena odgovora. Odaberite onaj za koji mislite da je tačan.

  • Da/Ne

Odgovori ”DA” ili ”NE” na ponuđeno pitanje ili tvrdnju.

  • Baloni

Pred vama je opis. Sa dna ekrana izlaze kružne fugure/baloni sa riječima. Klikom ili dodirom prsta izaberi te one balone u kojima su riječi koje odgovaraju opisu. Svaki tačno odabrani balon je korak bliže pobjedi, a svaki netačno odabrani korak dalje od nje.

  • Slova koja nedostaju

Potrebno je izabrati slova koja nedostaju u datoj riječi.

Krajnji rezultat

Nakon što odgovorite na svih 15 pitanja, na osnovu osvojenih bodova određuje se broj zvjezdica (najviše 3). Osvajanje 3 (tri) zvjezdice igrač se kvalifikuje za nagradnu igru.

Fer plej

Sistem za sprečavanje varanja diskvalifikuje one partije (učesnika kviza) za koje je pronađena mogućnost varanja. Iako je mogućnost za takvo nešto izuzetno mala, organizator ne snosi odgovornost za eventualno isključivanje partije (učesnika kviza) na osnovu “false positive” izvještaja sistema za sprečavanje varanja.

Korišćenje ličnih podataka i servisa trećih lica

U nagradnom dijelu kviza Sveznalica mogu učestvovati svi igrači koji igrajući osvoje 3 (tri) zvjezdice. 

U slučaju učešća u nagradnom dijelu kviza Sveznalica, organizator prikuplja podatke o imenu, prezimenu i broju telefona igrača koji su osvojili 3 (tri) zvjezdice. Ovi lični podaci koriste se isključivo u svrhe ovog nagradnog kviza i njihov digitalni zapis biće uništen u roku od 7 (sedam) dana od završetka mjesečnog nagradnog kviza. 

U cilju omogućavanja izvlačenja i sprečavanja varanja, čuvaju se i telementrijski podaci o igranju kviza kao što su broj osvojenih bodova i dužina trajanja partije, kao i vremenski markeri o toku poslednje odigrane partije u trenutku prijave kao i IP broj učesnika. 

Podaci se čuvaju na serveru kreatora igre i igrač nije dužan da ih proslijedi ukoliko ne želi da učestvuje u nagradnom kvizu.


Nagrade

Izvlačenje se organizuje jednom mjesečno,  u posljednjoj sedmici tekućeg mjeseca, kada će dobitnicima, ukupno 3 (tri) dobitnika,  biti dodijeljeni prikladni pokloni. 

Učešće u ovom nagradnom kvizu je sasvim besplatno. Nikakva naknada ili plaćanje nije potrebna za prijavljivanje ili učestvovanje u nagradnom kvizu. Dobitnici su dužni da preuzmu nagrade u roku od 10 dana od dana obavještenja od strane organizatora, kako je naznačeno u pravilima nagradnog kviza. Nakon isteka roka, organizator zadržava pravo da odabere zamjenskog dobitnika.

Svi dobitnici će biti kontaktirani od strane organizatora  u skladu sa uslovima nagradne igre  Imena dobitnika mogu biti objavljena javno u marketinške svrhe, ali će privatnost ličnih podataka biti strogo poštovana.

Isključenje Odgovornosti

Erste bank AD Podgorica ne snosi odgovornost za bilo kakve tehničke poteškoće, prekide, kašnjenja ili greške u vezi s nagradnim kvizom, uključujući i gubitak podataka ili nedostupnost aplikacije.

Erste bank AD Podgorica zadržava pravo da izmijeni uslove nagradnog kviza, ili ga otkaže iz objektivnih razloga.

Za sva pitanja ili dodatne informacije u vezi s nagradnim kvizom, molimo vas da kontaktirate Erste bank AD Podgorica putem kanala komunikacije naznačenih na zvaničnom sajtu banke – www.erstebank.me.

Ovaj kviz je organizovan isključivo u promotivne svrhe i nije povezan niti podržan od strane Google Play-a ili Apple App Store-a. Google i Apple nisu sponzori ovog kviza niti su na bilo koji način povezani s njegovim sprovođenjem ili nagradama. Svi zahtjevi, pravila i uslovi za učestvovanje u ovom kvizu odnose se isključivo na organizatora kviza, a ne na Google ili Apple.