Politika korištenja – Dobra Energija

Poslednje ažuriranje: mart. 2024

Prijavljivanjem za nagradnu igru, pristajete na sve uslove i pravila postavljena od strane Elektroprivrede Crne Gore AD Nikšić . Molimo vas da pročitate i razumijete sva pravila prije nego što učestvujete.

O igri Dobra Energija

Dobra Energija je uzbudljiva mobilna igra koju je objavila Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić  kako bi igrače povela na putovanje kroz čarobnu Crnu Goru. U ovoj zanimljivoj avanturi, igrači mogu testirati svoje znanje o raznolikim aspektima EPCG-a, kao što su opšta energetska edukacija, servisi, energetska efikasnost, proizvodni objekti slično.Takođe, igrači imaju priliku da osvoje poklone iznenađenja za pokazano znanje.

Pravila igre

Pritiskom na dugme “Kreni” počinješ novu partiju i putovanje najljepšim crnogorskim predjelima.

Pitanja koja testiraju svoje znanje su mini-igre, i nose različit broj bodova – od 1 do 5. U svakoj partiji je moguće osvojiti maksimalno 48 bodova.


Mini-igre mogu biti jedna od četiri aktivnosti:


Četiri odgovora

Pred tobom je pitanje i četiri ponuđena odgovora. Odaberi onaj za koji misliš da je tačan.


Da/Ne

Odgovori ”DA” ili ”NE” na ponuđeno pitanje ili tvrdnju.


Baloni

Pred tobom je opis. Sa dna ekrana izlaze krugovi sa riječima. Klikom ili dodirom prsta izaberi one krugove u kojima su riječi koje odgovaraju opisu. Svaki tačno odabrani balon je korak bliže pobjedi, a svaki netačno odabrani korak dalje dalje od nje.


Slova koja nedostaju

Potrebno je izabrati slova koja fale u datoj riječi.


Krajnji rezultat

Nakon što odgovoriš na svih 15 pitanja, na osnovu osvojenih bodova određuje broj zvjezdica-munje (najviše 3). Osvajanje 3 munje kvalifikuje igrače za nagradnu igru.Fer plej

Sistem za sprečavanje varanja diskvalifikuje one partije za koje je pronađena mogućnost varanja. Iako je mogućnost za takvo nešto izuzetno mala, organizator ne snosi odgovornost za eventualno isključivanje partije na osnovu “false positive” izvještaja sistema za sprečavanje varanja.

Korišćenje ličnih podataka i servisa trećih lica

Poštujemo vašu privatnost i ne prikupljamo lične informacije o vama kada koristite našu aplikaciju. Prikupljamo samo nepersonalne informacije, koje mogu uključivati: 

  • Informacije o uređaju: Možemo prikupiti podatke o vrsti uređaja koji koristite, kao što su model uređaja i verzija operativnog sistema. 
  • Informacije o upotrebi: Prikupljamo anonimne podatke o vašim interakcijama sa našom aplikacijom, uključujući statistiku igranja, napredak u igri i događaje unutar igre. 
  • Analitika: Koristimo usluge trećih strana za analizu, kao što su Unity Analytics i GameAnalytics, kako bismo prikupili podatke o tome kako koristite našu aplikaciju. 


Ovi podaci nam pomažu da razijumemo ponašanje korisnika, poboljšamo performanse aplikacije i unaprijedimo vaše iskustvo igranja.

Kolačići
Ne koristimo kolačiće ili slične tehnologije praćenja unutar naše aplikacije.

Usluge trećih lica
Naša aplikacija može sadržavati linkove ka uslugama ili veb-sajtovima trećih lica. Imajte na umu da ove usluge trećih lica mogu imati svoje politike privatnosti i prakse koje su izvan naše kontrole. Preporučujemo da pregledate politike privatnosti svih usluga trećih lica sa kojima stupate u interakciju.

Privatnost djece
Naša aplikacija nije namijenjena djeci mlađoj od 13 godina. Svijesno ne prikupljamo lične informacije od djece mlađe od 13 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i vjerujete da je vaše dijete dostavilo lične informacije, molimo vas da nas kontaktirate i kako obi preduzeli odgovarajuće korake kako bismo takve informacije uklonili iz naših evidencija.

Promijene u ovoj Politiki privatnosti
Možemo ažurirati našu Politiku Privatnosti s vremena na vrijeme. Sve promjene će biti objavljene na ovoj stranici, a datum “Poslednje ažuriranje” na vrhu politike će biti revidiran u skladu sa tim.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi koji igrajući osvoje tri zvjezdice-munje.

U slučaju učešća u nagradnoj igri, organizator prikuplja podatke o imenu, prezimenu i broju telefona učesnika. Ovi podaci koriste se isključivo u ove svrhe i njihov digitalni zapis biće uništen u roku od sedam (7) dana od završetka nagradne igre. 

U cilju omogućavanja izvlačenja i sprečavanja varanja, čuvaju se i telementrijski podaci o igranju igre kao što su broj osvojenih bodova i dužina trajanja partije, kao i vremenski markeri o toku poslednje odigrane partije u trenutku prijave kao i IP broj učesnika. 


Organizator, Elektroprivreda Crne Gore, ima vlasništvo nad prikupljenim podacima, dok sakupljanje i obradu podataka vrši kreator igre, agencija Alicorn. Podaci se čuvaju na serveru kreatora igre i igrač nije dužan da ih proslijedi ukoliko ne želi da učestvuje u nagradnoj igri.

Darivanje će biti organizovano od strane agencije Alicorn. Učesnicima darivanja biti dodijeljeni identifikacioni brojevi od kojih će, upotrebom Random.org servisa, biti odabrani dobitnici slučajnim odabirom.

Nagrade

Za ovu igru obezbijedjen je ukupni nagradni fond od 3.000 EUR

Izvlačenje se organizuje je jednom sedmično u periodu od marta do juna 2024. godine, u okviru čega će  dobitnicima biti dodijeljene 60 sedmičnih (EPCG promotivni paket u vrijednosti 20 eura) i 3 mjesečne nagrade (EPCG promotivni paket u vrijednosti od 100 eura), kao i jedna glavna nagrada (vaučer za putovanje u vrijednosti 1.000 eura).

Učešće u ovoj nagradnoj igri je sasvim besplatno. Nijedna naknada ili plaćanje nije potrebno za prijavljivanje ili učestvovanje. Dobitnici su odgovorni za preuzimanje nagrada u roku od 15 kalendarskih dana. Nakon isteka roka, Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić zadržava pravo da odabere zamjenskog dobitnika.

Svi dobitnici će biti obaviješteni pozivom ili poslatom porukom na broj telefona koji je priložen prilikom registracije za darivanje u okviru kviza znanja. Imena dobitnika mogu biti objavljena javno u marketinške svrhe, ali će privatnost ličnih podataka biti strogo poštovana.


Isključenje Odgovornosti

Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić  ne snosi odgovornost za bilo kakve tehničke poteškoće, prekide, kašnjenja ili greške u vezi s nagradnom igrom, uključujući i gubitak podataka ili nedostupnost veb sajta.

Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić  zadržava pravo da izmijeni uslove nagradne igre ili je otkaže iz objektivnih razloga, uz prethodno obaveštenje u skladu sa zakonom.

Za sva pitanja ili dodatne informacije u vezi s nagradnom igrom, molimo vas da kontaktirate Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić  putem kanala komunikacije naznačenih na zvaničnom sajtu – www.epcg.com.

Ovaj kviz je organizovan isključivo u promotivne svrhe i nije povezan niti podržan od strane Google Play-a ili Apple App Store-a. Google i Apple nisu sponzori ovog kviza niti su na bilo koji način povezani s njegovim sprovođenjem ili nagradama. Svi zahtjevi, pravila i uslovi za učestvovanje u ovom kvizu odnose se isključivo na organizatora kviza, a ne na Google ili Apple.